REBOOT! Egy előbb elköltözött, majd teljesen abbamaradt koncertblog újraindul. Vagy ki tudja...

Middlemist Red

2015/04/28. - írta: Isti jelenti

Middlemist Red, Gozsdu Manó klub, 2015.04.24-25

A pszichedelikus rockzenéről elég sokan azt sem tudják, eszik-e vagy isszák. Bevallom, itt a blognál sem vagyunk túl jó ismerői a műfajnak. Mindenesetre a múlt hétvégén az ezen műfajban igazán ismert nevű Middlemist Red zenekar hiánypótló ötlettel állt elő, és rendeztek egy két éjszakás psych-rock bulit. A hangmérnök persze Isti volt, hát gyorsan - bár sajnos nem túl hosszan - megírta a benyomásait:

middlemist.jpg

Isti jelenti:

Ritka esemény volt a Gozsdu Manó klubban. A hétvége két egymást követő estéjén ugyanaz a zenekar lépett fel. A Middlemist Red zenekar első nap az ikonikus Black Angels progresszív rockzenét játszó banda dalait adta elő. Rendkívül dinamikus, néha kicsit melankolikus, máskor igazi zúzós dallamokkat. A következő napon a fiúk saját dalaikkal hozakodtak elő, és bevallom őszintén, nekem személy szerint ez a program jobban is tetszett.

Aki rendszeresen olvassa az írásaim, az már kezdheti érezni, mi az, ami nálam az egyik legfontosabb a fellépők esetében. Bizony, most is fontos, és mindenképp kiemelésre érdemes momentum volt, hogy a fiúk mind nagyon kedvesek és jó fejek voltak, a maximális kiszolgálásért és segítőkészségemért cserébe teljes együttműködést kaptam tőlük, sőt, dicsérő szavakat is.

Szombaton különösen gyors lepakolásra volt szükség a színpadról, ugyanis az éjszakai műsorsávban a DJ szett közben egy élő produkcióval lepte meg a szervező a nagyérdeműt. A koncert után gyors átállás, hang beállás. Azt hiszem mindenki előtt le a kalappal, 20 perc alatt sikerült úgy lebonyolítani az egészet, hogy a 20. percben már nyitva állt a kapu a következő program vendégei előtt.

Szép munka fiúk!

(A kép megint a GMK hivatalos fotósától, Totisz Tamástól származik, köszönet érte.)

Ha Te is ott jártál a koncerten, de teljesen más a véleményed, netán máshol jártál, és kizártnak tartod, hogy arról az eseményről ne essék szó itt a blogon, mindenképp írd meg nekünk a facebook oldalunkon, vagy email-ben. Ahogy kedvenc gitáros barátom mondta: Több szem, többet hall! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://klubkoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr637406178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása