REBOOT! Egy előbb elköltözött, majd teljesen abbamaradt koncertblog újraindul. Vagy ki tudja...

Kállay-Saunders András megtáncoltat ebédidőben

2015/10/05. - írta: Gyökösi Attila

Kállay-Saunders András és zenekara ad élő koncertet októberben 8-án, csütörtökön 12.30-tól a budai Dorottya Udvarban az Orbit Lunch Beat sorozat keretében. A kezdeményezés lényege, hogy az amúgy sokszor egyhangú menzahangulatot dobjuk fel egy kis tánccal. 

Korábban már írtunk arról itt a blogon, hogy szeptember elején startolt el Budapesten az Orbit Lunch Beat programsorozat, amely két hónapon át hetente egyszer emlékezetes élményt kínál az ebédszünetben. A zenét nem cd-ről nyomják, hanem rendhagyó módon élőben adják elő népszerű magyar zenészek, vagyis a vendégek egy-egy budapesti helyszínen belecsöppennek egy igazi koncertbe, pont mint egy fesztiválon.

kallay_saunders_band_k.png

Az Orbit Lunch Beat folytatódik: a Kállay-Saunders Band október 8-án, csütörtökön 12.30-tól a budai Dorottya Udvarban koncertezik.

Azt is írtuk már, hogy a rendezvénynek megvannak a saját szabályai:

A legfontosabb, hogy aki túl fáradt a tánchoz vagy a munkáról akar beszélgetni, az inkább menjen máshová ebédelni! Ez az egyórás ebédszünet a kikapcsolódásról szól. A tapasztalatok szerint a Lunch Beat olcsó és hatékony módszer a munkahelyi stressz ellen és a csapatépítésre. A zene, a mozgás és a jó társaság pozitív hatással vannak a munkavállalókra, hiszen felfrissülve, új ötletekkel ülnek vissza az íróasztalaikhoz. A jókedvű, motivált dolgozók pedig gazdaságilag is kimutatható hasznot hoznak a cégeknek – mondta Balázs Szilvia, az Orbit Lunch Beat egyik szervezője.

aaa.png

Ez a mostani koncert az első, ami egy budai - igen elegáns - helyszínen kerül megrendezésre. Hogy még nagyobb kedvet csináljunk az új helyszínhez, egy gyors játékot hirdetünk. Azok között, akik az alábbi kérdésre tudják a helyes választ, és ezt a Facebook oldalunkra megírják üzenetben, 2x2 belépőt sorsolunk ki erre a csütörtök déli koncertre.

A kérdés nem túl nehéz: Hányadik helyen végett Kállay-Saunders András az Eurovíziós Dalfesztivál koppenhágai döntőjében 2014-ben? 
A válaszokat a klubkoncert blog Facebook oldalára küldjétek, a sorsolás időpontja szerda (2015, október 7-e) este 10 óra, a nyerteseket szintén a Facebookon keresztül fogjuk értesíteni, a nevük felkerül az esemény vendéglistájára, tehát a belépéskor nem kell belépőt vásárolniuk.
Ha már ott jártok az oldalunkon, akár kedvelhetitek is, de ez a sorsoláson való részvételnek nem feltétele.
A koncert Facebook eseményét IDE kattintva olvashatjátok, ott minden további tudnivalót is meglelhettek. Fontos, hogy ha részt akartok venni a sorsoláson, akkor a klubkoncert blog Facebook oldalára küldjétek a megfejtéseket.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://klubkoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr727893448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása