REBOOT! Egy előbb elköltözött, majd teljesen abbamaradt koncertblog újraindul. Vagy ki tudja...

Színpadra velük!

2015/10/14. - írta: Gyökösi Attila

Higgy magadban!

Tegnap böngészés közben egy verseny kiírása került elém. Az Uniqa biztosító hirdetett a fenti szlogennel egy 'álommegvalósító' versenyt, ahol egy egymilliós fődíjra lehet pályázni szinte bármilyen ötlettel.

Gondoltam miért ne, és én is regisztráltam.

cavern.jpg

És hogy milyen ötlettel?

Amióta a klubkoncert blogot elindítottam, folyamatosan azon agyalok, hogy a kis klubokban mennyi tehetséges előadóra bukkanhatunk, akiket azonban nagyon kevesen ismernek, mert kihagyták a mainstream tehetségkutatókat, nem férnek bele a kereskedelmi tévék műsoraiba, és a Blikk főoldalán sem szeretnének szerepelni. Inkább csak a zene érdekli őket, ami persze egy zenész esetén nem akkora baj, kivéve persze, ha boldogulni is szeretne, nem csak hobbiból zenélni. Mindegy, erről már írtunk, meg fogunk is.

Az ötlet, amivel neveztem, annyi, hogy miért ne rendezhetnék egy koncertsorozatot ebből a pénzből. Kijönne belőle 4-5 klubkoncert ami akár 8-10 csapatnak is biztosítana olyan fellépési lehetőséget, ahol korrekt gázsiért, korrekt körülmények között léphetnének fel. 

Ahhoz, hogy ez összejöjjön, az kell, hogy az oldalon lévő ötletek közül az enyém bejusson az első tízbe. Amihez meg az, hogy szavazzatok rá minél többen. A szavazáshoz persze regisztrálni kell, - ami az Uniqa szempontjából végül is érthető - ez néhány olvasót talán zavar majd. De most a cél a fontos, jó volna összeszedni egy rakás szavazatot, mert az élboly már elhúzott. A többit pedig majd meglátjuk. Ez talán csak a kezdete volna valaminek, annak viszont nagyon jó. Igaz, a kutyamenhelyes ötletekkel nem lesz könnyű megküzdeni, de például annál az ötletnél, hogy valaki a párját szeretné a pénzből elvinni Spanyolországba focistadiont nézni, valahogy jobbnak tűnik a koncertszervezős ötlet. Vannak amúgy valóban megindító történetek is, de hát csak egy nyertes lehet. És azért 8-10 olyan fellépő koncertje, ahol az Uniqa molinója lóg a színpad mögött, nem olyan rossz reklám a szponzornak sem...

Szóval a lényeg, hogy kattintsatok ide, aztán a regisztrálás után szavazzatok a koncertszervezős ötletre. A 'Történetek' menüpontra kattintás után, ezt írjátok az oldal tetején a keresőbe:

Színpadra velük!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://klubkoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr427969108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása