REBOOT! Egy előbb elköltözött, majd teljesen abbamaradt koncertblog újraindul. Vagy ki tudja...

Írj a zenéről nekünk!

2015/11/20. - írta: Gyökösi Attila

szülinapi felhívás - #irjazenerolnekunk

Egy éves lett a klubkoncert blog. A blog indulása egy The Mighty Fishers koncert kapcsán történt. Leírtam már többször, azon a koncerten csodálkoztam rá magára a klubkoncert 'intézményére'. Arra, hogy kis-közepes klubokban milyen közel is kerülhetünk a zenéhez, és persze az azt művelőkhöz. Ez a világ azóta is bűvkörében tart.

tmf3.jpg

Sok minden történt velünk ezalatt, voltak hullámvölgyek és hullámhegyek a blog életében. Néha éreztem úgy, az egészre nincs is semmi szükség. Aztán, egy-egy jól sikerült poszt után a visszajelzések hatására ez általában helyrebillent. Megismertem számos zenészt, zenekart. Rengeteg olyan zenét hallottam, amiről korábban fogalmam sem volt. És bár nem mind tetszett, az azért az elmondható, hogy minden előadó minden koncertjén hallottam és láttam olyan részleteket, ami igenis érdemes a figyelemre. Egyszerűen az élő zene varázsa tényleg olyan pluszt tud adni, ami más módon nem elérhető.

Ahogy jobban megismertem ezt a világot, kiderült, hogy bizony van számos megoldandó probléma a klubkoncertek környékén. A legjelentősebb a közönség csekély száma. És ez nem előadó vagy stílus függő, egyszerűen a népek nem indulnak el koncerteket hallgatni. Pedig ezek a klubkoncertek jók, és olyan jellegű feltöltődést, kikapcsolódást jelentenek, amit egy otthoni zenehallgatás, vagy épp egy nagykoncert távoli színpada biztos nem tud megadni.

Szóval arra jutottam, hogy igenis érdemes ezt a világot megpróbálni népszerűsíteni. A blog tehát mindenképp dübörög tovább. Akarásban nincs is hiány, a szűk keresztmetszet továbbra is az írók/szerzők/bloggerek kérdése.

A blognak szüksége lenne új hangokra, új szerzőkre. A zenéről alighanem mindenkinek van véleménye. Mi pedig, a klubkoncert blog és az olvasói kíváncsiak vagyunk a TE véleményedre. Tehát ha úgy gondolod, szívesen írnál pár mondatot a legutóbbi koncertélményedről, a zenéhez fűződő viszonyodról, a kedvenc klubodról, vagy épp szívesen csinálnál egy interjút kedvenc előadóddal, ne fogd vissza magad. Írd meg, küld el nekünk, és jöhet a világhír! Kattints ide, és küld a mailt: 

irjnekunk.png

A posztjaink végén általában ott az alábbi szöveg, amely ez esetben duplán aktuális: 

Ha Te is ott jártál a koncerten, de teljesen más a véleményed, netán máshol jártál, és kizártnak tartod, hogy arról az eseményről ne essék szó itt a blogon, mindenképp írd meg nekünk a facebook oldalunkon, vagy email-ben. Ahogy kedvenc gitáros barátom mondta: Több szem, többet hall!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://klubkoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr528093316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása