REBOOT! Egy előbb elköltözött, majd teljesen abbamaradt koncertblog újraindul. Vagy ki tudja...

Funder - élmények szabadon

2015/12/07. - írta: Gyökösi Attila

A FUNDER első ránézésre egy netes magazin, tele olyan témákkal, amelyek a készítők szerint érdekelhetik a fiatalokat. Ez (mármint, hogy a témák érdekesek) alighanem igaz is, de tudjuk, az igazi buli sosem a virtuális, hanem mindig a valós térben van. Kár is volna otthon maradnunk a monitor mögött, inkább induljunk neki az estének. A szórakozással viszont van egy kis baj: általában pénzbe kerül. A FUNDER olyan lehetőséget ad a kezünkbe, amely lazít ezen a helyzeten.

kepernyokep_2015-12-07_15_32_57.png

Azt azért sokan tudjuk, hogy az ország tele van ingyenes programokkal. Koncertek, vetítések, fesztiválok, kiállítások szinte végtelen sora várja a látogatókat, csak meg kell találni őket. És nem is csak hétvégén, hanem szinte minden nap és minden este. A legtöbbször persze csak utólag hallunk róluk. A FUNDER.hu portál ezeket a programokat gyűjti össze. Megmutatja, hol vannak a közelünkben az ingyenes mókák, szuper programok, kedvezményakciók - vagyis bármi, amivel kevés pénzből is jól érezhetjük magunk, és így több marad a zsebünkben a hosszú távú céljaink megvalósítására. 

FUNDER.hu tökéletes kiindulópont minden olyan pillanatban, amikor azt érzed, hogy elindulnál, de fogalmad sincs még, milyen élményre vágysz. Koncertek, partyk, sport, kirándulás - szinte minden műfajban találsz ingyenes programot a portálon.

Fontos, hogy nem csak keresni lehet programot, hanem ajánlani is oda, hiszen épp ez a lényeg, hogy összeszedjük és közkinccsé tegyük a fellelhető lehetőségeket. Érdemes is erre áldozni pár kattintást, mert most repülőjegy-kuponokat, Dr. Dre Beats Pill mobil hangszórót és koncertjegyeket lehet nyerni a portálon, a szerkesztők ezekkel a nyereményekkel jutalmazzák a felhasználókat. A játékban - a kedvenc program kiválasztása mellett - elég egy szerencsés tipp, és bárki nyerhet, sorsolás nélkül. A játék közvetlenül a http://funder.hu/nyeremenyjatek oldalon érhető el, míg a számtalan ingyenes program a www.funder.hu programkereső-dobozában. 

Tipp az élményvadászoknak: próbáljátok ki a Funder mobilappot is! Mindhárom platformra (Android, Iphone, Windows Phone) letölthető a szokásos store-okból. Mi már megtettük, a program elég okos, válogathatunk a minket érdeklő rendezvényfajták (zene, party, fesztivál, sport és számtalan egyéb kategória) között. Természetesen képes a tartózkodási helyünk alapján programokat ajánlani, és persze egy térképre is felrakja ezeket.

fu1.png

Összességében tényleg ügyes kezdeményezés, ahhoz, hogy igazán jó legyen már csak rengeteg program kell, reméljük rászoknak a felhasználók a programok ajánlására is. (Nekem például feltűnt, hogy a Király utcai Kuplung koncertjei hiányoznak, pedig azok ingyenesek, és ott most komoly minőségi előrelépés is történt a hangosítás terén.)

Az oldalon a lakáshoz jutásról is találtok tippeket, ami nem meglepő, tudván, hogy a Funder a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által létrehozott felület. De ez ebben az esetben talán nem is lényeges, egy ilyen jellegű, az ingyenes programokat összegyűjtő oldal mindenképp hasznos kezdeményezés, érdemes élni a lehetőségeivel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://klubkoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr268145884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása