REBOOT! Egy előbb elköltözött, majd teljesen abbamaradt koncertblog újraindul. Vagy ki tudja...

Legyen a Soul Garden az év albuma!

2015/01/04. - írta: Gyökösi Attila

A REGGAE STEADY SKA oldala idén is versenyt hirdetett az év albuma kategóriában. Ráadásul ez amolyan szavazós verseny, úgy tűnik, arrafelé még hisznek a nép hangjának. Volt már itt magyar siker, hiszen 2012-ben ezen a versenyen a PASO és a Lovemonster nyert, majdnem 300 szavazatnyi előnnyel megelőzve a második helyezettet. A listára idén felkerült a Mighty Fishers friss albuma, a Soul Garden is. Ráadásul nem is áll rosszul, pedig van jelölt elég.

Azonban a csúcson csak egy hely van, és az oda való felkapaszkodáshoz nem árt némi összefogás. 

rss1.jpg

És erre idén is van esély, hiszen a halászok az előkelő második hely környékén vannak jelenleg. A pozíció megtartásához, illetve az előbbre jutáshoz viszont kicsit 'oda kéne tegyük' magunk. Sajnos, a voksoláshoz a Reggae Steady Ska honlapon létrehozott felhasználói fiók szükséges. Ez azonban teljesen egyszerű, csak egy email meg egy felhasználó név/jelszó kombináció kell, nem muszáj több adatot megadni.

Ha még nincs profilod, irány a honlap: http://reggae-steady-ska.com/ 
Katt a jobb hasábban a Create an Account gombra.

Ha már regisztráltál, szavazás és lista itt: http://reggae-steady-ska.com/vote-album-year-2014/

A szavazás 2015. január 7-én, szerdán magyar idő szerint éjfélkor zárul.

Gyertek, fogjunk össze, segítsünk magunkon! És ne csak akkor tedd, ha a műfaj elkötelezett rajongója vagy! A Mighty Fishers is megtenné ugyanezt, ha a te kedvenc műfajodban volna szavazás, ebben biztos vagyok.

Sok idő nincs, szóval osszátok, ajánljátok, toborozzatok! És legfőképp:

SZAVAZZATOK! 

És ha már ott jártok, a BEST DEBUT kategóriában is ott van a Mighty Fishers, tehát ott is szavazhattok egyet!

A hangulathoz ide biggyesztek egy videót a csapattól. Ez ugyan nem része a fenti albumnak, viszont - tekintve hogy épp esik a hó, miközben ezt írom - sokkal időszerűbb. És kellően bolond is. Valamint van benne sok Mikulás sapka.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://klubkoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr847039935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása