REBOOT! Egy előbb elköltözött, majd teljesen abbamaradt koncertblog újraindul. Vagy ki tudja...

Isti jelenti

2015/04/10. - írta: Isti jelenti

UP, Gozsdu Manó klub, 2015.04.09

Kiderült, hogy a korábban itt a blogon már szerepelt Kozma István, a Gozsdu Manó klub hangtechnikusa rendelkezik némi, az utóbbi időben sajnálatosan elhanyagolt írói vénával. Mostantól azonban, ha épp van mondanivalója, azt meg is fogja osztani itt a klubkoncert blogon a nagyérdeművel. Nem biztos hogy nagyon hosszú posztok lesznek, de mindenképp érdekesek, hiszen ő rengeteg koncertet látott és vezényelt le már, technikusként remélhetően új, és az átlagos koncertlátogatóéhoz képest egészen más szemszögből tudja bemutatni az ott történteket. Lássuk hát az első beszámolóját:

gmk.jpg

Isti jelenti:

Tegnap, amikor beértem a munkahelyemre nem is gondoltam volna, hogy Újvári Péter-rel kávézva fogom kezdeni az estét. Amikor megérkeztek hangos köszönés, kézfogás és kávé társaságában beszéltük meg az élet nagy dolgait, kb 10 percben. Abszolút váratlan és pozitív élmény volt Peti társasága.

Az UP! zenekar kedves, tisztelettudó, ismerik a kérem, légy szíves, és köszönöm szavakat. Peti szépen irányitja az egész bandát, talán évek óta nem találkoztam hasonlóval. Ahogy sorban érkeztek meg a zenészek, fotós, dj, Peti mindenkit egyesével bemutatott nekem, illetve minket egymásnak. Volt közös fotozkodás, csoportkép, amire talán az elmúlt 10 évemben egyszer volt példa. Maximális tisztelet az UP! zenekarnak. Másfelől elég szomorú, hogy ez a viselkedés és kedvesség meglepetés számba megy, remélem elgondolkodik a többi zenész kolléga, hogy van még mit tanulni másoktól, és nem csak zenélést... A koncert nekem személy szerint tetszett, pop, funk, scratch, rap, volt itt minden. Peti karmesterként irányítja a zenekart, és meg kell mondanom ez a produkció bizony jó. Kemény groove, szép aláfestés DJ Quick-től, szép gitár hangok, és meglepően kellemes ének. Táncolható dalok, szépen eljátszva.

Remek este volt, csak így tovUP!! 

Ha Te is ott jártál a koncerten, de teljesen más a véleményed, netán máshol jártál, és kizártnak tartod, hogy arról az eseményről ne essék szó itt a blogon, mindenképp írd meg nekünk a facebook oldalunkon, vagy email-ben. Ahogy kedvenc gitáros barátom mondta: Több szem, többet hall! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://klubkoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr877355616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása