REBOOT! Egy előbb elköltözött, majd teljesen abbamaradt koncertblog újraindul. Vagy ki tudja...

Üdvözlet Londonból

2015/08/26. - írta: Gyökösi Attila

Monyo Project, Dublin Castle, London, UK, 2015.08.20.

Mi itt a klubkoncert blogon még a város, sőt a bulinegyed határát sem igen szoktuk átlépni. Most mégis kivételt teszünk. A blogon már többször esett szó a Monyo Projectről. Legutóbb alig egy hete írtunk róluk, egy szokatlan koncert kapcsán. Az élet azonban más érdekességeket is sodort a csapat útjába. Jelenleg ugyanis épp egy londoni koncertturnén vesznek részt. Egy bő hétig lépnek fel több londoni klubban is.

monyolondon3.png

Ennek első állomása volt a londoni Camden városrész legendás Dublin Castle nevezetű helyszíne. Ez a hely immár 28 éve üzemel, ez volt Amy Winehouse törzshelye, de az eltelt évek alatt fellépett itt az angol zenészvilág színe-java.

Eredetileg a teljes csapat utazott volna, de végül a dolgok máshogy alakultak, és csak Monyo és párja, Baba indult útnak, a koncerteken helyi zenészek biztosították a hátteret. Ebben a klubban minden este három-négy fellépő áll színpadra, Monyóék is helyi csapattokkal együtt zenélték végig az estét.

Az alábbiakban az énekesnő, Baba szavai következnek a koncertről:

"A koncert nagyon jól sikerült! Jók voltak a reakciók, szuper közönség. Előadtunk egy olyan dalt is, amit aznap irtunk, ezt is nagyon jól fogadták. Mind a közönség, mind a hely menedzsmentje meg volt elégedve, tetszett nekik, és várnak vissza hamarosan! Fantasztikus este volt, igazából azóta sem tértünk magunkhoz. A koncerten mi voltunk a 'headliner' csapat, ismeretlen fellépőként kicsit tartottunk is ettől, de minden várakozáson felül sikerült az este. A helyi zenészekkel két próbánk volt, de szerencsére 'ránk készültek', ismerték a dalainkat, és igazából meglepően összeszedetten álltunk a színpadra. 

Az egész itteni zenei élet ezt a profizmust tükrözi egyébként. Persze most már otthon is vannak profi szemléletű klubok és zenészek, de itt valahogy ez az egész sokkal erősebben érződik. Jó, tudjuk, az itteni klubéletnek van jó pár év előnye az otthonihoz képest. Most egy kicsit pihenünk, csavargunk (ez egy kicsit nyaralás is azért) és London amúgy is rengeteg csodát tartogat. Aztán jön a következő koncert, a The Workshop nevű klubban, ahol szintén mi vagyunk a headliner fellépő."

Persze ez a kiruccanás nem tart örökké, szeptembertől már megint itthon játszik a csapat. Remélhetőleg összefutunk még velük az idei klubkoncert szezonban, mert valóban érdekesek a csapat dalai, és biztos hogy jóval nagyobb rajongótábort érdemelnének.

Befejezésül ide is teszem az egyik ott készült felvételüket:

 A posztban látható képet Monyoék küldték.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://klubkoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr237735226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása